Aquest cap de setmana m'han encarregat un pastís per un noi que fa submarinisme i que a més és alemany. Se'm va acudir la idea que hi aparegués un tauró, amb la boca oberta a punt de menjar-se al pobre submarinista, que estava encantat mirant el fons marí.
Aquesta vegada vaig fer el pa de pessic de sempre, però el farcit era de crema de Baileys, m'han dit que estava boníssim! però que la propera vegada sigui més generosa amb el Baileys!
Us anoto les quantitats per si ho voleu provar:
INGREDIENTS:
250 gr de mantega a textura pomada
90 gr de sucre glass
90 gr de crema de Baileys
Batre tots els ingredients a velocitat mitja alta durant 3 ó 4 minuts, fins que tots els ingredients estiguin ben lligats.
Aquest és el resultat. Espero que us agradi!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
FANS
Etiquetes
- CELEBRACIONS (64)
- COCTELERIA (1)
- CUINA TRADICIONAL (11)
- FONDANT (27)
- GALETES (26)
- GUARNICIONS (3)
- MONES (2)
- PA I PASTES (4)
- PICA-PICA (3)
- POSTRES (46)
- SALSES (1)
- TALLER (2)
- THERMOMIX (75)
- XOCOLATA (25)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada