dilluns, 11 de febrer del 2013

SANT VALENTÍ

S'acosta Sant Valentí, i tot i que és una festa que no acostumem a celebrar, ja que ens decantem més per Sant Jordi, aquest any he preparat aquest pastisset que val a dir que m'agrada força i estava molt bo.



Com sempre pa de pessic farcit amb buttercream de Nutella i decorat amb fondant.
Torno a escriure la recepta, ja que fa molt temps que no la publico.

INGREDIENTS (pel pa de pessic)

320 sucre
4 ous
190 oli girasol
190 llet
320 farina
1sobre de llevat

PROCEDIMENT

Preescalfar el forn a 180 °. Posar la papallona als gavinets i afegir els 4 ous i el sucre, programar 6 minuts a 37 ° a velocitat 3 i mig. Un cop acabat el temps tornar a programar el mateix temps i la mateixa velocitat però sense temperatura per tal que els ous doblin el seu volum i ens quedi un pa de pessic ben esponjós. Incorporar l'oli de girasol i la llet, i programar 6 segons a velocitat 2. Seguidament afegir la farina i el sobre de llevat i programar 15 segons a velocitat 2. Treure la papallona i acabar de barrejar be amb una espàtula. Posar en un motllo rodó de 22 cm, previament untat amb margarina i farina, i posar-ho al forn durant uns 45 minuts (el temp sempre depèn del forn i cadascú coneix el seu), per saber si ja està punxar el centre del pastís amb un punxó i quan surti sec és que ja està cuit.


Per la decoració jo vaig fer una buttercream de Nutella

INGREDIENTS:
350 g mantega
120 g llet
120 g sucre glas
50 g de Nutella

PROCEDIMENT PER FER LA CREMA DE MANTEGA:

En el got de la Thermomix ben net i sec, posar-hi la papallona i la mantega, la llet, la Nutella i el sucre glass i montar-ho tot durant 3 minuts a vel 3. Per poder-la treballar be la mantega ha de tenir una consistència pomada.

Espero que us agradi!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada